slide01 slide02

Olba Industrielijm

Olba industrielijm is een professionele lijm. De industrielijm verlijmt vrijwel alle materialen. Olba industrielijm is inzetbaar voor zowel uw reparaties als uw hobby’s.

Olba industrielijm onderscheidt zich van andere lijmen door zijn unieke eigenschappen. Een van deze onderscheidende eigenschappen is de ruime open werktijd die Olba industrielijm heeft. Hierdoor kunt u de tijd nemen die u nodig heeft. Verder kan het flesje lijm gedurende uw klus open blijven staan. De lijm zal niet indrogen. Ten slotte is Olba industrielijm bestendig tegen water, hitte, vorst, zuur, olie, UV-straling en tegen de meeste chemische producten. 

 


 

Soorten industrielijm

Olba industrielijm is er in drie varianten. 

  1. Dunvloeibaar (witte of blauwe dop)
  2. Dikvloeibaar (rode dop)
  3. Gel (zwarte dop)

De meest gebruikte industrielijm is de dunvloeibare lijm. De soort industrielijm die u nodig heeft, hangt af van het te verlijmen materiaal.

Aan de hand van het onderstaande schema kunt u bepalen welke soort industrielijm u nodig heeft. Mocht u twijfelen of nog vragen hebben over de soorten industrielijm, neem dan gerust contact met ons op.

Welke lijm heeft u nodig

*Klik op het schema voor een uitvergroting.  

 

 


 

Hulpmiddelen

Het zou kunnen dat alleen de industrielijm niet afdoende is voor het verlijmen van materialen. In het onderstaande schema kunt u zien of u een hulpmiddel nodig heeft. Verdere informatie over de hulpmiddelen en het gebruik ervan kunt u vinden in de webshop bij het betreffende product. 

 Hulpmiddelen

*Klik op het schema voor een uitvergroting.

 

Contactgegevens

Telefoon: +31 (0)320-798 503
Email: info [at] bartools.nl
Website: www.bartools.nl

Postbus 1091 
8200 BB
Lelystad 
Nederland

Nieuwsbrief

Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen.