Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemkSecure has a deprecated constructor in /mnt/web410/b0/69/57828369/htdocs/webshop/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 12 Disclaimer

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd om de webshop juist te laten functioneren.

 x 

Winkelwagen is leeg

Disclaimer voor www.bartools.nl
Bartools (Kamer van Koophandel: KvK 39082473), hierna te noemen Bartools, verleent u hierbij toegang tot www.bartools.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Bartools behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.bartools.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Bartools.

Beperkte aansprakelijkheid
Bartools spant zich in om de inhoud van www.bartools.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.bartools.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Bartools. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.bartools.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.bartools.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Bartools nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Bartools. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Bartools, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


WIJ ADVISEREN U GRAAG

Bij Bartools staan we voor u klaar als u advies nodig heeft!

CONTACT OPNEMEN

CONTACT

Adres:
Postbus 1091, 8200 BB, Lelystad

E-Mail:
info@bartools.nl

Telefoon:
+31 (0)320-798 503

Veilig Betalen

Bij Bartools kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDeal of via PayPal. Uiteraard is onze webshop beveiligd met een geverifiëerd SSL certificaat.

 

Veilig Betalen