Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd om de webshop juist te laten functioneren.

 x 

0
Printen

Filler


€ 6,00
Bedrag BTW € 1,04
Beschrijving

De Filler is een poeder die het vermogen heeft om niet perfect sluitende delen, passend te maken. De Filler kunt u dus gebruiken om ervoor te zorgen dat de te verlijmen delen een raakvlak met elkaar krijgen. Zonder raakvlak kunt u namelijk niet lijmen. De Filler versterkt de lijmverbinding. Het is ideaal voor hobby- en knutselwerk maar ook voor professionele reparaties. De Filler is makkelijk in gebruik en u kunt de uitgeharde Filler schuren en beschilderen.

Gebruiksaanwijzing
U strooit een beetje poeder in bijvoorbeeld een naad of kier en doet vervolgens enkele druppels lijm op de poeder. Hierna laat u de lijm met de poeder ongeveer twee minuten uitharden. Dit proces herhaalt u tot u het resultaat heeft wat u wilt hebben. 

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

CONTACT

Adres:
Postbus 1091, 8200 BB, Lelystad

E-Mail:
info@bartools.nl

Telefoon:
+31 (0)320-798 503

Veilig Betalen

Bij Bartools kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDeal of via PayPal. Uiteraard is onze webshop beveiligd met een geverifiëerd SSL certificaat.

 

Veilig Betalen