Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd om de webshop juist te laten functioneren.

 x 

0
Printen

Industrielijm (50gr. - Dikvloeibaar)

Array
€ 33,00
Bedrag BTW € 5,73
Beschrijving

De dikvloeibare industrielijm is geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen. Het is belangrijk dat de te verlijmen delen een raakvlak met elkaar hebben. De dikvloeibare lijm heeft een licht vullend vermogen. Met deze industrielijm kunt u vrijwel alle materialen verlijmen behalve teflon, nylon, polyethyleen, polypropyleen. Deze materialen zijn met geen enkele lijm te verlijmen. Mocht u deze materialen toch willen verlijmen dan heeft u een hulpmiddel nodig. Dit hulpmiddel is de Primer

Olba industrielijm onderscheidt zich van andere lijmen door zijn unieke eigenschappen. Een van deze onderscheidende eigenschappen is de ruime open werktijd die Olba industrielijm heeft. Hierdoor kunt u de tijd nemen die u nodig heeft. Verder kan het flesje lijm gedurende uw klus open blijven staan. De lijm zal niet indrogen. Ten slotte is Olba industrielijm bestendig tegen water, hitte, vorst, zuur, olie, UV-straling en tegen de meeste chemische producten.

De hechtingstijd
De hechtingstijd van de dikvloeibare lijm is ongeveer één tot tweeënhalve minuut. 
Mocht u de hechtingstijd willen verkorten, kunt u de Activator gebruiken.

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.


WIJ ADVISEREN U GRAAG

Bij Bartools staan we voor u klaar als u advies nodig heeft!

CONTACT OPNEMEN

Ook Interessant

CONTACT

Adres:
Postbus 1091, 8200 BB, Lelystad

E-Mail:
info@bartools.nl

Telefoon:
+31 (0)320-798 503

Veilig Betalen

Bij Bartools kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDeal of via PayPal. Uiteraard is onze webshop beveiligd met een geverifiëerd SSL certificaat.

 

Veilig Betalen