Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemkSecure has a deprecated constructor in /mnt/web410/b0/69/57828369/htdocs/webshop/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 12 Lijmen: Primer

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd om de webshop juist te laten functioneren.

 x 

0
Printen

Primer

Array
€ 12,00
Bedrag BTW € 2,08
Beschrijving

De Kunststofprimer van Olba is een hulpmiddel bij het verlijmen van niet-polaire kunststoffen zoals Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP), Polytetrafluorethyleen (PTFE), Thermoplastische Elastomeren (TPE) en siliconenrubber. Zonder de Olba Kunststofprimer is het niet mogelijk om deze materialen te verlijmen. De Kunststofprimer zorgt voor een sterke hechting en uitharding. 

Gebruiksaanwijzing
Breng de Kunststofprimer met het kwastje aan op de te verlijmen delen. De substantie moet vervolgens ongeveer een minuut verdampen. Hierna kunt u de lijm op één zijde aanbrengen en de te verlijmen delen tegen elkaar aandrukken. Tot slot moeten de verlijmde delen 24 uur uitharden. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

CONTACT

Adres:
Postbus 1091, 8200 BB, Lelystad

E-Mail:
info@bartools.nl

Telefoon:
+31 (0)320-798 503

Veilig Betalen

Bij Bartools kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDeal of via PayPal. Uiteraard is onze webshop beveiligd met een geverifiëerd SSL certificaat.

 

Veilig Betalen